Search This Blog

Monday, January 27, 2020

160.000 $ συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση για την έρευνα (Cure SPG50)…



Οι ομογένεια του Τορόντο στην προσπάθειά της να βοηθήσει ενεργά στην παγκόσμια κινητοποίηση για τη συγκέντρωση του ποσού των 3 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να αρχίσουν οι έρευνες για την εντόπιση και παρασκευή φαρμάκου για μια σπάνια ασθένεια επονομαζόμενη Cure SPG50, συγκέντρωσε, χθες το απόγευμα, το ποσό των 160 χιλιάδων δολαρίων.!
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη γνωστή αίθουσα δεξιώσεων Parkview
Manor (55 Barber Greene Rd.), οι ιδιοκτήτες της οποίας πρόσφεραν δωρεάν όλα τα φαγητά και ποτά.!!
Ήταν μια εκδήλωση σχετικά πετυχημένη, αφού συγκέντρωσε το ποσό των 160 χιλιάδων $ το οποίο θα συμβάλει στη συγκέντρωση των 3 εκατομμυρίων που είναι ο στόχος, ώστε να βρεθεί το φάρμακο και να βοηθηθούν τα 60 περίπου παιδιά τα οποία διαγνώστηκαν μέχρι τώρα με τη συγκεκριμένη ασθένεια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο μικρός ομογενής Michael Pirovolakis.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 13 ομογενειακές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο η οποία συγκέντρωσε το ποσό των 40 χιλ. δολαρίων, με το υπόλοιπο των 120 χιλ. να μοιράζεται στους υπόλοιπους διοργανωτές.
Όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και ίσως να υπάρχουν κάποιες λαθεμένες. Θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και θα επανέλθουμε με περισσότερα και φυσικά το «παρασκήνιο» που υποτίθεται ότι υπάρχει σε παρόμοιες περιπτώσεις…

No comments:

Post a Comment