Search This Blog

Wednesday, February 10, 2016

Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη φημολογία περί συνεργασίας του με συγκεκριμένους ιδιώτες, επιχειρήσεις ή άλλους φορείς στο πλαίσιο της παροχής προξενικών υπηρεσιών.
Το Γεν. Προξενείο δε φέρει ευθύνη για πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και προέρχονται από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα, στο πλαίσιο ιδιωτικών συμφωνιών παροχής «συμβουλευτικών» υπηρεσιών.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν απευθείας με το Γενικό Προξενείο για υποθέσεις που εμπίπτουν στους τομείς της αρμοδιότητάς του.
Υπογραμμίζεται ότι οι Ελληνικές προξενικές Αρχές στον Καναδά ενεργούν στο πλαίσιο της Ελληνικής Νομοθεσίας καθώς και οδηγιών του Υπουργείου Εξωτερικών, με γνώμονα την προστασία των Ομογενών και τη διασφάλιση των συμφερόντων τους.

2 comments:

  1. Πολύ …μύγα πλάκωσe στα προάστια του Τορόντο και σε κάποιους αστείους κατοίκους τους και λόγο βλακείας, προφανώς, δεν μπορούν να κρυφτούς! Θέλουν να μάθουν ντε και καλά ποιοι, πώς, πότε, γιατί και διάφορες άλλες λεπτομέρειες για την παραπάνω ανακοίνωση!. Το μόνο που δεν κατάλαβαν είναι ότι «διώχνοντας τη μύγα» από πάνω τους, πρόδωσαν και προδόθηκαν οι αφελείς…..

    ReplyDelete
  2. αχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι έγραψες ρε μαλακα αχαχαχαχα

    ReplyDelete