Search This Blog

Thursday, March 23, 2023

Παράδες - Παράδεισος και η ...Σωτηρία της ψυχής τους.!!!

 Unknown commented on "Δηλώσεις υπουργού Δένδια, ....

4 hours ago

 Αγαπητέ αντίποδα έπεσε στην αντίληψή μου ότι ο πνευματικός παΤΕΡΑΣ, όπως τον αποκαλείς, κουβαλάει μαζί του, στις διάφορες επισκέψεις του στα γύρω χωριά, για προσευχή, και τις κυράτσες των φιλοπτώχων, για να προσευχηθούν μαζί και να βρουν μια θέση στον Παράδεισο, αρπάζοντας όμως  πρώτα τις παράδες τους που μαζεύουν για τη φτωχολογιά των ενοριτών της ομογένειας. Κάποιοι μου είπαν ότι στη συνοδεία υπάρχουν και μερικές από την ΠΡΟΝΟΙΑ, που ήταν το σκάνδαλο, για να κατεβάσουν τα πανταλώνια ηγέτες της Κοινότητας και να αποχτίσουν λίγο προβολή και αυτές οι φουκαριάρες. Εσύ γιατί δεν μας είπες όμως τίποτα;

50 comments:

  1. Ολες αυτές οι κυρίες της Φιλοπτωχου και της Πρόνοιας πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να οργανωθούν καλλίτερα για να μπορέσουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοηθείας.
    Η βοήθεια δεν πρέπει να είναι μόνο οικονομική. Υπάρχουν ηλικιωμένοι που ζούν μόνοι τους. Υπάρχουν αρκετοι έλληνες που ζούν στούς δρόμους ή σε άλλα μέρη και είναι άστεγοι. Τουλάχιστον έχω συναντήσει 4 άτομα ελληνικής καταγωγής που ζούν όπου βρούν.. Υπαρχουν κάποιοι άλλοι που είναι ανάπηροι ή είναι σε γηροκομεία. χωρίς συγγενείς και παιδια δίπλα τους Ισως επίσης να υπαρχουν κάποια παιδιά (νέοι) που ζούν στους δρόμους.
    Γιατί η πλούσια Αρχιεπισκοπή του Καναδά δεν αναλαμβάνει τη φιλοξενία της αγάπης κάποιων προσφύγων.?
    Ο Χριστός ήρθε για όλους και είναι πέρα απο φυλές και θρησκείες.Στό πρόσωπο του άλλου συναντά κάποιος το Χριστό .
    Γιατί αυτές οι δύο " φιλανθρωπικές " οργανώσεις δεν μπορούν να είναι μαζί, σαν μιά οικογένεια?

    ReplyDelete
    Replies
    1. The head of our church and its priests have run Philoptochos as a money laundering operation or a personal bank to fund their sick wants. None of them have any formal books to audit and they blindly do as told.


      Delete
  2. Mr.Antipodas, in the future I would highly suggest that the above idiot reader does not associate ANY of the ladies of Pronia which I had the pleasure of working with for 7 years with the Archdiocese Philoptochos .Unlike the "πνευματικός παΤΕΡΑΣ" these ladies of Pronia are true believers and support their community and Church the same cannot be said of the Archdiocese?

    Nikona Georgakopoulos

    ReplyDelete
  3. Και τι μας πέρασες βρε αντίποδα για ματάκιες? Μας προτρἐπεις να πάμε να πάρουμε μάτι και εμείς? Για αυτήν την ανάρτηση εσύ και ο «σχολιαστής σου» μἠπως πήρατε την έγκριση από το γραφείο του κ. Δένδια να την ανεβάσετε, ή κάνετε του κεφαλιού σας?

    ReplyDelete
  4. Αγαπητοί κύριοι/κυρίες, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Σωτήρης, πού πάει για προσευχές και ποιοί τον ακολουθούν στα ταξίδια του. Είναι πολύ προσωπικό τους θέμα, το τι και πώς το κάνουν.! Κάποιος μου είπε ότι τις κουβαλάει μαζί του ως ένα είδος νοσοκόμων ας πούμε, ώστε ΑΝ χρειαστεί να τον φροντίσουν μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιον εξιδικευμένο για την περίπτωση, χώρο. Μεγάλα παιδιά εξ' άλλου είναι όλοι τους, ξέρουν τι και γιατί. Ειδικά, μετά το ατυχές συμβάν στον κολιτό του, ιερέα και συλειτουργό, Τριαντάφυλο, έ όλα μπορούν να συμβούν, Δεν θα πρέπει να υπάρχουν γύρο του κάποιοι για να τον φροντίσουν; Αφήστε, λοιπόν, τον Αντίποδα στα χάλια του, μήπως και μας πει κάποια σοβαρή πληροφορα και ασχοληθείτε, αν νομίζετε, με τον Νίκωνα ο οποίος όλο και κάτι περισσότερα θα γνωρίζει...

    ReplyDelete
  5. Yes. NiKonas pretends to know everything about the Archdiocese and the Greek Community. Perhaps he is the Director of the secret service of Canada !!!!
    He has mostly a judgmental attitude ,he is everywhere and he can give you any answer according to his own perception or interest.
    When he was president and member of the Greek Community he had a big idea about himself.
    You can find from his answer the character of this individual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση και προσθέτω ότι η υπερέκθεσή του μέσω ονομαστικών σχολίων αποβλέπει σε μελλοντική επενδυτική στρατηγική.

      Delete
    2. Γιατί; Λες να βάλει υποψηφιότητα ο Νικωνας για πρόεδρος της κοινότητας; Τι λέτε!

      Delete
  6. Απόψε στην Παναγία στον εσπερινό ηταν η πρόεδρος και ο γενικός γραμματεας της κοινότητας, Αφού ανέβηκαν να προσκυνήσουν η Σκουτακη πήγε προς τη καθέδρα και φίλησε το χέρι του Σωτήρη, ο Γεωργακοπουλος προσκύνησε και κατέβηκε χωρίς να του δώση σημασία και ύστερα στο τραπέζι φαίνεται να έγινε καποια παρεξήγηση μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο Σωτήρης και ο κύριος γραμματεας να ανταλλάξουν έντονα κάποιες …βαριές ..κουβέντες.! Δεν γνωρίζω ακριβως τι συνέβη όμως το μόνο σίγουρο ειναι ότι ο κύριος Γεωργακοπουλος ηταν αρκετά νευριασμένος μαζί του….καθόμουν στο διπλανό τραπέζι και στο τέλος ειδα τη Σκουτακη να προσπαθεί να ηρεμηση τη κατάσταση. Τι γίνεται ρε παιδιά?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σαν τον πατέρα του ο Γενικός το έστειλε στο διάολο.

      Delete
  7. Trust me I know more than any of you guys want me to talk about.
    If being honest is judgemental then. I am GUILTY as charged. The same cannot be said about anybody at the Archdiocese and I have no fear to say that.
    As for having any “big idea” about myself you under the guise of anonymity have no idea what you are talking about.
    If you or your boss believe the BS you spew and truly believe it then sign your names to it so I can address you more formally.

    I’m not holding my breath.

    Nikona Georgakopoulos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikona you have insecurity feelings and Sotiriofovia . I agree with the comments of the 9:22pm. You are always ready to give an answer for everything.
      You are under “every stone”

      Delete
    2. 9:16 pm unlike yourself I don’t hide behind anybody. And I and your useless boss can assure you I have no insecurities especially “Sotiriofovia” like yourself.

      Go hide in the cave you came from.

      Nikona Georhakopoulos

      Delete
    3. Nikona tell this dickhead to go back to his lover boy’s petrachilia where he belongs. I’ll keep on taking care of the rest as I have done all along.

      Friend of CRA.

      Delete
    4. hey 2:12, you should sign your name Judas.Maybe Benedict Arnold, or if you prefer, Snitch. Cause thats what you are.

      Delete
    5. Sotirios is not my boss but with your answers you are proving what type is your personality .

      Delete
    6. Hey maybe you should look in the mirror and see who the real “Judas” is.

      Delete
    7. You are so crazy and you don't realize that a few members of the Community have said that you have psychological issues.

      Delete
    8. To 12:47 yes. I think I have heard the same comments

      Delete
    9. Nikonas has psychological issues. I totally agree with the above comments.
      From how he writes his comments and the way his reply, you can find his complex personality

      Delete
  8. Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ τη γνώμη μου για τα κορίτσια των φιλοπτώχων οργανώσεων της αρχιεπισκοπής Καναδά, αλλά θα το προσπαθήσω με λίγα λόγια για να μην κουράσω κανέναν. Διαπιστώνω ότι όλες οι κυρίες, προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο του Σωτηρίου και των ιερέων του, οι οποίοι δεν καταφέρνουν να φέρουν, με τις προσευχές, και τις μεταλαβιές τους, αρκετό κόσμο στις εκκλησίες τους ώστε να καλύψουν τα έξοδα για τα κεριά τα λιβάνια και τους παχουλούς μισθούς τους, μετατρέποντας τους Ναούς σε εστιατόρια, όπου με κάθε ευκαιρία, και ανάλογα με την εποχή, προσφέρουν διάφορα φαγητά για να καλύψουν τις ανάγκες σε μετρητά και να μην μείνουν απλήρωτες οι προσευχές στους πατέρες τους. Αφορμή, το ψάρι και ο μπακαλιάρος που άρχησε η προετοιμασία τους για τον ευαγγελισμό και των Βαΐων!! Σωστή κίνηση αφού απέτυχαν να φέρουν πιστούς ας φέρουν τουλάχιστον νηστικούς. Οι παράδες το ίδιο χρώμα έχουν και στις ίδιες τσέπες θα πάνε..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ότι προσφέρουν φαγητό το θεωρώ σωστό. Δεν αναγκάζουν κανένα / καμμία να το αγοράσουν. Δεν είναι νηστικός αυτός που διαλέγει να αγοράσει αυτό το πιάτο. Έτσι κι αλλιώς είναι τόσο λίγος ο κόσμος που πάει στην εκκλησία εδώ και αρκετό καιρό που η προσφορά φαγητού είναι ένας τρόπος επιβίωσης.

      Delete
  9. Looks like Nikonass hit a nerve. He is not scared of you useless pieces of shit.
    He says it like it is. Everybody knows the megalomaniac Paraskevopoulos on the orders of Sotirios was ordered to shit in Pronia many moons ago.
    The fact Pronia raised $1.4 million for the GCT since its inception which Sotirios could not get his hands on pissed off the corrupt Archdiocese.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 12:52 am: Fr Ted did what to Pronia for Sotirios?

      Delete
  10. 12:50 am lately I have noticed the only people attending church outside of Easter, Christmas and the church’s nameday are those coming for the reading of the souls for their loved ones who have passed.
    Μέχρι που θα φτάσει αυτό το πράμα;
    Σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουνε αρκετοί πεθαμένοι για να κάνουμε μνημόσυνα στις εκκλησίες.

    ReplyDelete
  11. Διαπιστώνω τελευταία ότι τα λες όλα με το όνομά τους κυρ Αντίποδα, αλλά για το ότι ο Σωτήριος τρέχει και στις κοινοτηκές εκκλησίες, μετά τη σωνφωνία που υπόγραψαν με τον αρτεμάκη και τον καραντλωνη, δεν μιλάς καθόλου. Είδες ότι χθες πήγε και στης Παναγίας την εκκλησία και εισέπραξε και το χειροφίλημα της προεδρίνας! Το είχατε φανταστεί αυτό κανένας σας τα τελευταία χρόνια; Αυτοί που λένε ότι το κάνει για τα εκατομύρια που άρπαξε από τον έρανο και όλα όσα μαζεύει τώρα η Σκουτάκη και η κ. της πρόνιας και του ταακουμπάνε σαν να είναι ο εκδότης τους, νομίζω ζηλεύουν και δεν είναι αλήθεια!! Αμα κάποιος νομίζει ότι είμαι λάθος να το πει τώρα.....

    ReplyDelete
  12. Κόψτε την πλάκα ὀλοι σας και συ αντιποδάρα. Εμένα πάει το μυαλό μου στο πονηρό μόνον όταν βλέπω τον Δένδια να αγκαλιάζει δημόσια τον Τούρκο Τσαβούσογλου συνέχεια και να σοροπιάζει το στόμα του για τον φίλο του Μεβλούτ, παρά όταν διαβάζω τις φαντασιώσεις σας δήθεν για τον Σωτήριο και τις γυναίκες. Και ο Μεβλούτ σήμερα έστειλε ευχές για την εθνική μας εορτή της Ελληνικής επανάστασης κατά των Τούρκων. Αυτό κι αν είναι άγριο δούλεμα που κἀνει στο κοπάδι των Ελλήνων που στηρίζουν τον τουρκόφρονα φαναριώτη Βαρθολομαίο. Εσείς εδώ χαϊβάνια εντωμεταξύ συνεχίστε να τους δίνετε χρήματα για να χρηματοδοτείται η στοά του φαναρίου, και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις των Ελληνικών κοινοτήτων που ὀλες ελέγχονται από την νυφίτσα τον Σωτήριο και από τον επόμενο αντικαταστάτη του. Και συνεχίστε να μιλάτε και να γράφετε στα Αγγλικά. Ἐτσι θα βοηθήσετε τους δικηγόρους να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα εναντίον σας. Και να ξέρετε ότι αυτοί και τα πιόνια τους στον Καναδά διασκεδάζουν διαβάζοντας τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας με τα σεξουαλικά υπονοούμενα, γιατί ξέρουν ότι πολλοί από εσάς έχετε ανομολόγητα βίτσια και η προσοχή σας αποσπάται από τα σημαντικά που συμβαίνουν στον κόσμο και στο πορτοφὀλι σας. Χάρις και στον Αντίποδα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το δικό σου μυαλό, ΑΝ υπάρχει, μπορεί να πάει όπου θέλει... Το δικό μου πάει στο ότι ζήλεψες που που ο ΥπΕΞ αγκαλιάστηκε με τον Τούρκο, τι να κάνω εγώ τώρα, να σα βάλω στην κατηγορία του Σωτήριου; Και σε παρακαλώ μην ανακατεύεις διαφορετικά πράματα. Εξ' άλλλου δεν θα σε ρωτάμε με τι θέματα θα ασχοληθούμε, όταν γράφουμε στον Αντίποδα, ο οποιος είναι και ο μόνος που μας επιτρέπει να εκφράζουμε γνώμη, χωρις συνέπειες. Όσο για τα "βίτσια" μας, μήπως κρίνεις από τον εαυτό σου;;

      Delete
  13. why doesn't nikona ass explain why the gct was left in such shambles by him and his cronies? all nikona ass is slander a hierarch to cover up his mismanagement. to the point where the current gct leadership has to go begging for help to stay afloat. and i dont even support the hierarch.

    ReplyDelete
    Replies
    1. The current administration made a deal with the devil. Let them sleep on the bed they made. Nikona had nothing to do with that he voted publicly against the deal.

      Delete
    2. No it was Nikonass and Artemakis et al. Everyone knows this

      Delete
  14. Nikona ass, at st johns the roof is leaking when it rains. you did such a great job with the gct finances that the gct is unable to repair a leak or fix a roof, potentially causing thousands of dollars in more damages. this would never happen in a archdiocese run church. you should be ashamed of yourself.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is Nikonass fault that Sotirios’ is a sexual deviant too. Any more malakies?

      Delete
    2. Other than you being a malaka? No just facts. That if Nikona ass did such a great job why are they struggling financially? I will tell you why. Because Nikona ass didnt do such a great job. He left the gct penniless. Now go away before I spill more beans on Nikona ass shenanigans.

      Delete
  15. 10:08 am the archdiocese priest was participating in unethical donation activities with Philoptochos. What does the leaking roof have to do with me? As for leaking roofs maybe the archdiocese should look at his leak in Markham at its church which has been going on for years. Spare me your anonymous bullshit and put your name down you female anatomy.

    Nikona Georgakopoulos

    ReplyDelete
    Replies
    1. You were the treasurer right?

      Delete
    2. The treasurer pays bills. I don’t repair leaky roofs. That is just common sense.

      Nikona Georgakopoulos

      Delete
    3. The Archbishop is the head of the church and responsible for everything? Why is he avoiding saint Panto in Markham

      Delete
  16. 10:03 I took over an organization with $13 mil in debt and left it with less than $2 mil. All without selling a church. If you call that shambles I’ll take blame for that. More importantly what have you done? NOTHING but bitch and complain with misinformation anonymously like a Χεσμένο βρακί.

    Nikona Georgakopoulos

    ReplyDelete
    Replies
    1. You caused the whole fiasco with the spoons. Threatening to sue the archdiocese if they continued to use a single spoon. we have all seen the emails. Or the calling the health department ratting out churches for communion and for allowi g parishoners to venerate icons. Your threats forced Sotirios to go multiple spoons which cause the exodus of thousands of people from our churches. Many have not returned. Thats your legacy! And now that its coming out that it was all manufactured hoax you look lime an even bigger dickhead.

      Delete
    2. Ya buy selling off all of its assets. Leaving it worse off in the long run.

      Delete
    3. If you had read Artemaki's letter to the Archbishop he never threatened to sue, all he said if his priests don't follow the guidelines they the Archdiocese will be responsible for any consequences.

      Delete
  17. 12:06am obviously you cannot read English. It was the Archbishop and the Patriarch who mandated that all priests follow the health guidelines. Maybe you should direct your complaints there as opposed to going to the Serbian churches through out all of Ontario. While you are at it you should look at the history of HOW communion was originally distributed and the reason it was rather then bitching again anonymously at me and the GCT about following the law. As for the exodus of people from “our” churches the blame rests with your leader Sotirios who is completely incapable of building up anything but rather spends all his time getting “even” with any and all priests which does not succumb to his sick whims. End of story !!

    Nikona Georgakopoulos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ Νικωνα τι καλά έκανες στην Κοινότητα? Μην τρέχεις τόσο πολύ. Μην κατηγορείς πάντοτε τούς άλλους . Εσύ είσαι τόσο σωστός και δίκαιος?. Αστα αυτά καί μην κάνεις τον παλληκαρά γράφοντας το όνομά σου στα άρθρα που γράφεις Να θυμάσαι αυτά που λέγανε οι παλαιότεροι. Ο,τι κατηγορείς τούς άλλους θά το πάθεις και σύ ο ίδιος.

      Delete
  18. “Ya buy” they never did “selling off” rundown houses with the permission of its members. Guilty as charged send him to jail. What about camp met which was sold without anybody’s permission or knowledge especially the HHF which funded the project?

    Friend of CRA.

    ReplyDelete
  19. Κύριε ελέησον πάλι Σόδομα και Γόμορρα έχουμε. Ο κόσμος απομακρύνθηκε από τις εκκλησίες εδώ και χρόνια και όχι λόγω του αριθμού των κουταλιών για την κοινωνία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ είναι ούτε τα Σόδομα, ούτε τα Γόμορα ,και πολλυ περισσότερο ο αριθμός των κουταλιών στις Κοινωνίες των πιστών. Η απομάκρυνση οφείλεται στα Γομάρια που διοικούν και εμεταλεύονται την Εκκλησία για να ζήσουν και πολύ περισσότερο για να τα οικονομίσουν από τον φτωχό Έλληνικό λαο, ο οποίος ...υποχρεούταν, από το ελληνικό κράτος, να βαφτίσει το παιδί του για να μπορεί να φοιτήσει σε Δημόσιο Σχολείο.!!! (ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται να πω ότι για να βαφτιστεί, έπρεπε να εχουν παντρευτεί οι γονείς του με θρησκευτικό γάμο, αφού πρώτα είχαν βαπτιστεί και οι ίδιοι, έστω και μετά την γέννηση του παιδιού τους.!!!).

      Delete
    2. Αντίποδα δεν ελέγχεις αυτά που ξεφουρνίζεις εάν αληθεύουν. Αυτό που λέγεις για τη βάπτιση είναι λάθος. Ο καθένας μπορεί να βαπτίσει το παιδί του στην Εκκλησία είτε έχει κάνει θρησκευτικό γάμο είτε έχει κάνει πολιτικό γάμο. Τέλος

      Delete
  20. Αντίποδαρα θα μου επιτρέψεις να σε συνχαρώ για το σχόλιό σου. Είναι έτσι που τα λες και ευτυχώς που βρέθηκε ο Αντρέας να μας απαλλάξει από την υποχρεωτικότητα του γάμου και της βάφτησης. Διαλέγουμε και πέρνουμε σαν ελεύθεροι σοβαροί άνθρωποι... Το κακό είναι ότι πίσω από τα γομάρια αυτά, τρέχουν και κάποια γαϊδούρια και γαϊδούρες, για μια φωτογραφεία και λίγη προβολή. Βλέπεις τι κάνει εκείνος ο ...υπερ-πρόεδρος των εκκλησιαστικών προέδρων, που από το πουθενά, τρέχει από ναό σε ναό να φωτογραφιθεί με δεσποτάδες και παπάδες;

    ReplyDelete
  21. 12:52 PM: Fr Ted P. wasn’t successful then and he won’t be successful now. His ego is as big as his buddies Bish Iakovos, so that’s really saying something.

    ReplyDelete