Search This Blog

Friday, February 19, 2021

Αυξάνεται, πληθύνεται και εμπλουτίζεται από … «επιστήμονες» η, εναντίον της Κοινότητας, κλίκα του Σωτήριου… Ανθυπαρχηγός της κλίκας ορίστηκε ο επίσκοπος πατάρων Αθηναγόρας Σαλμάς.!!! Η ντροπή της Ομογένειας…Αμήν.!


 Ο Σωτήριος κερδίζει συνεχώς έδαφος… Με τις αλητήριες προσπάθειές του να φάει κυριολεκτικά την περιουσία της Ελληνικής Κοινότητας, κατόρθωσε να αβγατίσει την αντικοινοτική  κλίκα του, την οποία επί αρκετά χρόνια προσπαθεί να στήσει, μήπως, έστω και καθυστερημένα, πετύχει την επί 50 χρόνια προσπάθειά του να διαλύσει τον ελληνισμό.! Ύστερα, λοιπόν, από τα πουλημένα τομάρια της Λαδομάδας και τα …βαρύγδουπα πρωτοσέλιδά τους, και τις επιθέσεις του παγκόσμιου της ενημέρωσης, εκδότη και προαγωγού τηλεοπτικών και ραδιο-φονικών προγραμμάτων, μπήκαν στο παιχνίδι ένας …μεγάλος επιστήμονας με Ντοκτορά των $100.00 us, ο Dr, Varelis, καθώς και ο μεγάλος αγωνιστής αποβλάκωσης της  ομογένειας του Μόντρελ, ο κ. Τελίδης.

Επειδή όλες οι παραπάνω πληροφορίες μας ΔΕΝ έχουν επιβεβαίωση, σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ελπίζοντας σε κάποια διάψευση ή, ώ μη γένη τω, επαλήθευση…

Οι παραπάνω, λοιπόν, μαζί με τα άλλα τσιράκια τα οποία εκδηλώνουν, σιγά σιγά την ασχετοσύνη τους, θα ενωθούν για να αποτελέσουν το αντικείμενο χλευασμού των υγειών μελών της ομογένειας… Εν αναμονή…

 

1 comment:

  1. Σίγουρα ανέλαβε υπαρχηγός της κλικας ο Αθηναγόρας; Μα αυτός είναι καλός κληρικός και όπως λένε έχει σχέση και με τη Μασωνία. Πώς του το επιτρέπουν, εκεί είναι σοβαροί άνθρωποι.

    ReplyDelete