Search This Blog

Wednesday, May 11, 2016

Αποτέλεσμα μιας χθεσινής βόλτας στη Danforth…


Μια βόλτα στη Danforth Av. με σκοπό  μια δροσερή μπύρα, μας έφερε στο ΜΕΓΑΣ όπου, εκτός από τον ιδιοκτήτη Νίκο Κωστή,  και την παρέα του, πέσαμε πάνω στον επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της εταιρείας Pilaros, κ. Σωτήρη Αντύπα με την παρέα του και λίγο πιο πέρα σε μια παρέα με τον πρόεδρο της Παμμακεδινικής κ. Δημήτρη Κάρα, την κ. Τερέζα Νικολαΐδου, τον Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Δημήτρη Γαϊτάνη. Ως εκ  τούτου η μια μπύρα έγιναν 3, παρ’ όλη την απαγόρευση του γιατρού.!
Και αφού τρίτωσε  το …κακό με τις μπύρες,  έγιναν τρεις και οι φωτογραφίες, μιας και οι παραπάνω γνωστοί κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια με τις παρέες τους. Έτσι, λοιπόν, έχουμε το παρακάτω αποτέλεσμα:

Ο Νίκος Κωστής με τους κ. κ. Χρήστο Νικολούλια, Παντελή Σίψα,Γιάννη Αντονόπουλο και Βασίλη Σκλάβο.

Ο Σωτήρης Αντύπας με τη σύζυγό του Κυριακή και δυο φίλους, επισκέπτες από την Ελλάδα, την Μαίρη και τον Γιώργο Βαρδάκη, τους οποίους και καλωσορίζουμε στο Τορόντο...

Τέλος για την παρέα του κ. Δημήτρη Κάρα με την κ .Τερέζα Νικολαΐδου, τον κ. Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Δημήτρη Γαϊτάνη, η καμερα δεν μας έκανε τη χάρη, καταστρέφοντας τη φωτογραφία...Ίσως μια άλλη φορά.!

No comments:

Post a Comment