Search This Blog

Monday, November 4, 2013


Η Δίωξη δεν θα περάσει ??

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ
του Μανώλη Λουτσέτη

1. Ο Μιχαλης Καρχιμακης ενόχλησε πολλούς .
2. Ενόχλησε συμφέροντα, ενόχλησε απατεώνες , ενόχλησε δικαστικούς κύκλους όταν ζητούσε να δημοσιευθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία και γιατί καθυστερούσαν να εκδικάσουν υποθέσεις που θα έφερναν χρήματα στα ταμεία του κράτους έτσι ώστε να μην πληρώνουν τα σπασμένα οι φτωχοί και οι αδύνατοι.
3. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία με τις ψεύτικες καταθέσεις μιας κυρίας που ήταν βαποράκι υποδίκου, να παραβιάζουν ακόμα και το σπίτι του κάποιοι ανακριτές, που δεν σεβάστηκαν τους αγώνες του ενάντια στην διαφθορά και στα λαμόγια . Δεν σεβάστηκαν ότι έμπαιναν στο σπίτι ενός π. βουλευτή, παραβιάζοντας κάθε δημοκρατική νομιμότητα .
4. Παρά το ότι ΔΕΝ βρήκαν έγγραφα της ΕΥΠ άσκησαν δίωξη. Αν δεν είναι αυτό στημένο τότε τι είναι ?
5. Πιάστηκαν από το γεγονός ότι βρήκαν ένα έγγραφο του στρατού, που όπως διάβασα ,του το έστειλαν με ανώνυμη επιστολή, ΟΤΑΝ ήταν υπεύθυνος άμυνας στη βουλή του ΠΑΣΟΚ ,και ότι αυτό ήταν έγγραφο που θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα . Ένα έγγραφο που μετά την πτώση τότε του ελικοπτέρου, υπήρχε μεγάλη αγωνία για τις ανεπάρκειες που υπήρχαν στα ελικόπτερα ,με κίνδυνο να πέσουν κι αλλά.
6. Ένα έγγραφο που είχε υποχρέωση να το αξιοποιήσει για να μην θρηνήσουμε κι αλλά θύματα κι όμως τον κυνηγούν.
7. Μιχάλη, μη σταματάς, χτύπα τους αλύπητα, χτύπα τα λαμόγια , χτύπα τους απατεώνες , κτύπα τους σκευωρούς , και εμείς σε στηρίζουμε .
8. Η δικαστική δίωξη δεν θα περάσει . Ο Τσοβόλας που έχεις δικηγόρο, μαζί με σένα , θα δώσετε μάθημα εντιμότητας και δημοκρατίας .
9. Η δεξιά πάντα έβρισκε τρόπους και διεξόδους για να εξοντώσει αντιπάλους .
10. Μη σταματάς Μιχάλη, είμαστε κοντά σου και είμαστε πολλοί.

3 comments:

  1. Σιγά τον Καρχιμάκη μην είναι και σύγχρονος "μάρτυρας"! Χαχαχαχα ακουσε εκεί! τα ίδια έλεγε και ο μεγάλος απατεώνας Μακης Ψωμιαδης. Διατυμπάνιζε ότι ειναι πολιτικός κρατούμενος. Τα ίδια λένε και οι Χρυσαυγήτες. Οτι είναι πολιτική η δίωξη τους για τρομοκρατική οργάνωση. Ολα τα λαμόγια τα ίδια λένε. Αφησε το Λασιθι στο έλεος του θεου και τον κάνουμε και μάρτυρα! Να σοβαρευτουμε λιγο λέω!

    ReplyDelete
  2. Αυτό λέμε και μεις αγαπητέ κύριε... Να σοβαρευτείτε λίγο, μπας και πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Έλα όμως που με τις ...απόψεις σας επιβεβαιώνετε ότι δεν γνωρίζετε την έννοια της λέξης σοβαρότητα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα πάει μπροστά ο τόπος να κάνουμε "μάρτυρα" τον αρχηγό των ρουσφετιών "Μιχάλη Καρχιμάκη" ; Χαχαχα γελειότητες. Μάλλον συμφέρον έχεις κι εσύ από τον Καρχιμάκη και τις ευεγερσίες του σε σένα.

      Delete