Search This Blog

Saturday, March 30, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τρία πουλάκια κάθονταν...
Η Ελληνική παροικία έχει έναν μοναδικό και κοινό εχθρό. Τους Blogger. Κανέναν άλλο.
Αυτά μέσες άκρες μας λέει βδομάδες τώρα, και συνεχίζει στο σημερινό του ά-να-ρθρο ο γραφικός πλέον σε όλους, αν-εκδότης. (ή μήπως ανέκδοτος;)
Άρχισε να βλέπει κι αυτός, πως το παραμύθι του, ήταν ως εδώ. Τρέμει σύγκορμος, μη χάσει τη σύνταξη. Άλλωστε γι αυτό εμφανίστηκε από το πουθενά μετά τόσα χρόνια.
Τώρα τον ενοχλούν τα Blogs.
Που 'σαι, εκδοτούλη; Δεν θέλουμε να σε τρομάξουμε, καλά ;
Μα και ο πρωθυπουργός έχει Blog.

Και πολλοί επώνυμοι έχουν Blog. Και άπειρες εταιρείες έχουν Blog, πέραν της εταιρικής τους ιστοσελίδας. Δεν το 'ξερες; Μα τόσες χιλιάδες κόσμου που σε συγχαίρει καθημερινά στο δρόμο και σε προειδοποιεί μην πάθεις κακό, διότι "κινδυνεύει" η σωματική σου υγεία, και νοιάζεται για την ακεραιότητά σου, δεν σου το 'πε κι αυτό;
Μάλλον δεν έχεις καλά ενημερωμένους ρουφιάνους. Γιατί φίλους έτσι κι αλλιώς δεν έχεις, δεν θα έχεις, μα ούτε είχες και ποτέ.
Θα σε συμβουλεύαμε να μην κυκλοφορείς στο δρόμο, γιατί θα φας πολλά φάσκελα, και πολλές ρ@χ@λες.
Αν υποθέσουμε πως υπάρχουν όντως 10-20 ανεγκέφαλα άτομα που σε νοιάζονται, τότε να ανησυχούν καλύτερα για την ψυχική σου υγεία, που δεν είναι καθόλου καλά. Είσαι πλέον σχιζοφρενής βαριάς μορφής, και θέλεις ιατρική περίθαλψη. Όλοι το λένε. Όπου μπήκαμε, (φαρμακεία, ιατρεία, καφενεία, κομμωτήρια, εκκλησίες, γηροκομεία, σύλλογοι), όλοι για σένα λένε, πως είσαι ψυχοπαθής, και πως από τότε που εμφανίτσηκες έγινε άνω κάτω όλος ο κόσμος. Και πως κουράστηκαν με την ανυπαρξία, την αλητεία και την υπουλία σου. Αυτά λέει ο κόσμος όλος εκεί έξω, και όχι αυτά που εσύ μας παραμυθιάζεις και πως τάχα σου δίνουν και συγχαρητήρια.

Στο θέμα μας τώρα.
Ποιός λοιπόν μπορεί, η επιτρέπεται να έχει Blog;
Και η κουτσή Μαρίκα. αρκεί να έχει όρεξη και χρόνο να γράφει.
Ποιός δεν επιτρέπεται να έχει Blog;
Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση παγκόσμια.
Εκτός βέβαια την απαγόρευση του εκδότη από εδώ, και των δύο τσιρακιών που σούρνει ξοπίσω του.
Απαγορεύει, λέει, σε οποιονδήποτε "επώνυμο" Έλληνα που ζει στο Τορόντο, να έχει και να ασχολείται με Blogs. Σώπαινε ρε Τζένγκις Χαν.. Σοβαρά ε;
Και εμείς τώρα γιατί δεν τρέμουμε με την τόση αγριάδα σου;

Η πήραν πολύ αέρα εκεί μέσα, κι όπως λέει και το δημοτικό άσμα,
"χάνουνε από παντού,
τα τρία τα ..καμμένα.
τα πουλάκια τα καημένα.."

Απορία της σύνταξης: "Πώς τον αφήνουν και κυκλοφορεί ελεύθερος έξω; Το άτομο είναι κινητή βόμβα, που όπου να ναι θα εκραγεί. Τον φτύνουνε όλοι, κι αυτός μες την τρελή χαρά".
TGB

--
Από τον/την Blogger στο Toronto Greek Bloggers .

No comments:

Post a Comment