Search This Blog

Tuesday, November 20, 2012

ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΑΛΛΑΣ


Χριστουγεννιάτικη 
προεκλογική μάζωξη
στελεχών και φίλων της 
«Ενωμένης Κοινότητας»

 ΧΘΕΣ βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στελεχών και φίλων του κοινοτικού συνδυασμού «Ενωμένη Κοινότητα», στην επάνω αίθουσα του εστιατορίου ΠΑΛΛΑΣ, επί της Pape Av.
Παρόντες μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας καθ. Γιάννης Μυλόπουλος, οι πρώην αντιπρόεδροι κ. κ. Δημ. Κάρας, Γιάννης Τσάτσος και Κώστας Κουτρουμπής και άλλοι. Μεταξύ των παρόντων φυσικά ο υποψήφιος πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης ο οποίος σε μια σύντομη ομιλία του ζήτησε τη βοήθεια όλων εφ’ όσον τελικά εκλεγεί, όπως όλα δείχνουν, στην προεδρεία του μεγάλου παροικιακού οργανισμού. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μυλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε για λίγο στη σημασία και την προσφορά της Κοινότητας στην ομογένεια και ευχήθηκε στον κ. Αρτεμάκη κουράγιο και καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ του υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του σε ό, τι τον χρειαστεί. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι σύντομοι χαιρετισμοί των πρώην αντιπροέδρων Δ. Κάρα, Κ. Κουτρουμπή και Γ. Τσάτσου.
Από τη μεριά μας ευχόμαστε κι’ εμείς καλή επιτυχία στον Αντώνη και την ομάδα του και για το καλό της Κοινότητας και της παροικίας γενικότερα…







No comments:

Post a Comment