Search This Blog

Monday, February 27, 2017

Τι ψευταράς είναι αυτός, μωρέ;



Ξεπέρασε ακόμα και τον Τσίπρα.!!! Μη γελάτε. Αν δεν πει το ψέμα του τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, νομίζει ότι ΔΕΝ ΖΕΙ.!!!
ΝΑΙ, για τον μεγάλο μητροπολίτη σας μιλάμε… Κι’ ό, ποιος δεν μας πιστεύει, να σηκώσει το χεράκι του και θα του το αποδείξουμε αμέσως, για μια ακόμη φορά…
Περιμένουμε, λοιπόν, να μας ρωτήσετε κάποιοι, διότι διαφορετικά γιατί να κάνουμε τον κόπο, αφού είστε ενημερωμένοι, εντάξει;

5 comments:

  1. Αυτός ο " I don't believe you " μυρίζει λιβάνι μάλλον είναι ένας απ'τους νέους παπαδες της "Σχολής" και θέλει να υπεράσπιστει τον μποση του.... Well baby I BELIEVE that he's a liar many times over ....!!!!!

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν ο άπιστος Θωμάς .... I don't believe ...κτλ θέλει αποδείξεις.... γραψτου κάτι έτσι για να μην λέγει ότι δεν έχεις ύλη....Και επειδή πιστεύω τον αναγνώστη που λέει ότι είναι " a liar many times over " ο Δέσποτας μετέθεσε έναν παπά από μια Κοινοτητα με μισθό $69.000 και του'πε ότι θα του δωθεί ο ίδιος μισθός στην Κοινότητα που τον μετέθεσε .... Έλα ομως που ο Δέσποτας δεν είχε πάρει έγκριση από αυτή την Κοινότητα ότι θα δώσουν τουτο τον μισθό και τον πληρώνουν $56.000 - Όταν ο παπας αντιδρασε ο Δέσποτας του'πε "Αυτά είναι αν δεν σ'αρεσει κάθισε σπίτι σου..."
    Αν δεν είναι ψέμα αυτο, δεν ξέρω τι είναι ..!

    ReplyDelete
  3. Στην τελευταία του ομιλία στην Ορθόδοξη Φωνή.... Ακούσαμε τον Μητροπολίτη να λέει "Οποιος δεν συγχωρεί θα πάει στην κόλαση"
    Ακόμα το 2017 απειλεί ο αθεόφοβος τον κόσμο με κολασεις.... Αν το πιστεύει ,τότε πρώτος αυτός εκεί θα πάει γιατί δεν συγχωρεί κανένα και αν κρατά κακίες, ου και λίγες .... Λοιπόν., άλλο ψέμα ότι εκείνος συγχωρα......!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Hey 12:58, do you believe now.....????

    ReplyDelete